Jordan Haskins mindent korán csinál az életben. 24 évesen például képviselőnek jelöltette magát Michigan államban, 15 évesen pedig elkövetett egy betörést. Aztán még vagy hatot. Egészen bizarr módon ettől még indulhatott volna a képviselői posztért, mert az állam törvényei nem tiltják ezt, amikor azonban fény derült arra, hogy pontosan mit is csinált, jobbnak látta lemondani és eltűnni a süllyesztőben. 

Jordan Haskins ugyanis autókra maszturbált. Egészen pontosan ahhoz az állítólagos fétis-őrülethez csatlakozott, amelyről érintőlegesen a Vezess.hu is írt már: amikor férfiak az indítózástól, a motor túráztatásáról, a gázpedál ritmusos nyomkodásától jönnek szexuális izgalomba. 
Szexuális perverziója miatt bukott a politikus 1
Ha mindezt otthonában, saját garázsában művelte volna, nyilván nem lett volna belőle ügy. Haskinsnak azonban ennyi nem volt elég: két alkalommal is (2010-ben és 2011-ben) önkormányzati telepekre tört be, ahol városgazdálkodási, illetve rendőrségi járművekbe ült be. Kitépte a helyükről a gyújtókábeleket, nehogy beinduljanak az autók, így nyújtotta el az indítózás élvezetét. 
A helyzet pikantériája (ha ennyi nem lett volna elég), hogy Haskins hiába jelentette be, hogy mégsem indul a képviselői posztért, a szabályok értelmében legkésőbb április végéig le kellett volna mondania a jelölésről. A neve így ott fog szerepelni a szavazólistán – bár ahogy portréját elnézzük (nyitóképünkön bal oldalon börtönbüntetését megelőzően – ja, tényleg, ült is -, jobbra most látható Hoskins), nehéz elképzelni, hogy valaki is őt bízta volna meg az állam érdekeinek képviseletével. 
Pedáltaposás, elakadt autóval küszködés: ha elmúltál 18, itt megtekintheted a legkülönösebb autós perverziókat.

Szexuális perverziója miatt bukott a politikus 2