Múlt pénteken, déltájban a létező legbizarrabb dologgal szembesültek a pennsylvaniai Feasterville lakói: a háromezer lakosú település bevásárlóközpontja előtti úttest közepén egy fehér lepelbe burkolt, hordágyra kötözött holttestet kerülgettek az autók. 

A halott egy hullaszállítóból került oda (honnan máshonnan?), mégpedig a jármű elaggott kora és ramaty műszaki állapota miatt. Amint az illetékes, Bucks megyei halottkém elmondta, a kocsit már rég le kellett volna selejtezni, és egy újat szolgálatba állítani helyette. Ez most megtörtént, bár kicsit későn. 
Az autó egyébként egy 2002-es gyártású pick-up volt, különleges felépítménnyel, és mindössze 130 000 km futásteljesítménnyel. A bizarr balesetet két alkatrész egyidejű meghibásodása okozta: először a hordágyat rögzítő zárszerkezet romlott el, majd ahogy az elszabaduló hordágy nekiütődött a hátfalnak, annak a zárja is kioldott. Így eshetett a kétszer két sávos útra a kábítószer-túladagolásban elhunyt, fiatal nő holtteste. 
A sofőr azonnal észrevette a malőrt, és mindössze hat percen belül visszaemelte a kisteherautóra a hordágyat. A holttest nem szenvedett sérülést, a hivatal azonban nem győzött bocsánatot kérni az incidens miatt.
Taxival küldte haza a kórház az elhunyt páciens tetemét: a rémtörténethez kattints a képre!

Az útra zuhant a holttest egy hullaszállítóból 1