Nem hittek a szemüknek a környékbeliek, amikor egy Brno melletti útszakaszon egy férfi rohant ki az erdőből: az illetőn ugyanis semmi más nem volt, mint egy pár zokni, és négykézláb közlekedett. 
A kutyaként ugató fiatalember egyenesen befutott egy kereszteződés közepére, ahol úgy tett, mintha meg akarná harapni az elhaladó autókat. Egy lelassító autó mellé érve felemelte a “hátsó lábát”, mintha le akarná vizelni azt, és amikor a vezető kiszállt, hogy rászóljon, megugatta. 
Mire a rendőrség kiérkezett a helyszínre, a férfival megtörtént az, ami egy ilyen helyzetben egy igazi kutyával is megtörténne: egy közeledő autós nem tudta kikerülni az ide-oda ugráló embert, és elütötte. A rendőrök elmondták, amikor megtalálták, nyüszített az elgázolt férfi. 
A fiatalembert jelenleg mesterséges kómában tartják egy brnói kórházban; a rendőrség annak reményében tette közzé portréját, hogy valaki felismeri, azonosítja, és talán magyarázattal is szolgál furcsa viselkedésére.
Hasonló eset történt két évvel ezelőtt az USA Oregon államában; akkor egy férfi éjjel próbált meg négykézláb átkelni egy kétszer két sávos úton. Életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Nyitóképünk a japán Ito Kenicsit ábrázolja, aki a Guinness szerint hivatalosan is a világ leggyorsabb, négykézláb futó embere: 18,58 másodperc alatt tett meg 100 métert.

Az alábbi történetben igazi kutya szerepel, meg egy meztelenkedő nő… a részletek a képre kattintva kiderülnek.

Kutyának hitte magát, autókat kergetett 3