Az idén felfrissített Audi A8 nagy újdonsága, a mátrix LED fényszóró jövőre már egy kategóriával lejjebb is elérhető lesz, ha hihetünk azoknak a kémfotóknak, amelyek egy tesztelés alatt álló, átdolgozott Audi A6-ost ábrázolnak. A külön aktiválható szegmensekből álló LED-es világítótest vakításmentes világítást ígér, a xenon fényszóróknál nagyságrendekkel jobb fényerő és természetesebb színhőmérséklet mellett. 

A ultramodern fényszórópár között átdolgozott hűtőmaszk és alsó légbeömlők árulkodnak a ráncfelvarrásról. A hátsó lámpatestek, valamint lökhárító is megújul, utóbbi alatt négyszögletű kipufogóvégeket találunk. Az első hűtőmaszk vízszintes rácsozata az e-tron modellcsaládot idézi; nem egyértelmű, hogy az itt látható modell maga is konnektoros hibrid-e, vagy általános arculatváltásról van szó. 
Az esély mindenesetre megvan az előbbire, hiszen már Pekingben, a konnektoros A6 L e-tron premierjén kiderült, hogy a modell kínai forgalmazását követően idővel Európában is megjelenik majd; várhatóan az A3-hoz hasonlóan benzinüzemű motorral. 
Az A6 megújulása során az S6-ost is átdolgozza az Audi. Ennek apropóján valamelyest megnövelik a motor teljesítményét; a 4.0 V8 ikerturbó motor 420 helyett 436 lóerőre izmosodhat.
Így újul meg az Audi A6 3