Legénybúcsú a Kentucky Derbyvel összekötve: mi lehetne ennél emlékezetesebb? Például egy oszladozó hullát találni a bérelt lakóautó egyik külső tárolórekeszében. 
Május elsején indult útnak Minneapolisból (Minnesota állam, USA) az a tucatnyi fiatal, akik társuk közelgő házasságát az ország leghíresebb lóversenyén, a Kentucky Derby-n tervezték megünnepelni. Útközben megálltak felvenni még néhány havert; ekkor tűnt fel nekik, hogy valami nem stimmel a kocsival. 
“Ahogy vártuk a többieket, egyikünk kinyitott egy külső rekeszt a fülke oldalán. Valami rettentő büdöset éreztünk, ezért elkezdtük kinyitni a többi rekeszt is. Az egyikben ott volt a holttest – hogy is mondjam, már nem volt friss” – mondta el a krimibe torkolló legénybúcsú egyik résztvevője, Jake Wanek. 
Mint hamarosan kiderült, a holttest azé a 22 éves Kevin Casserly-é (nyitóképünkön) volt, aki még tavaly novemberben tűnt el a Minnesota állambeli Anokából. Otthonából nem hiányzott semmi, pénze és mobiltelefonja az asztalon volt. A közelben megtalálták autóját, üres benzintankkal, kulcs nélkül. Kevint utoljára november 12-én reggel fél nyolc körül látták a kisváros egyik utcáján, mezítláb sétálni. Családja és barátai azóta is töretlen hittel keresték; a mai napon (május 4., vasárnap) este hat órakor virrasztást tartanak érte szülővárosában. 
A lakóautó tulajdonosa korábban figyelmeztette vásárlóit, hogy a külső paneleket nem lehet kinyitni, mert beragadtak. 
“Az egész olyan volt, mintha egy moziba csöppentünk volna” – mondta Dan Trainor, a vőlegény. 
A csapat végül hazament, és otthon, a tévében nézték meg a lóversenyt. A legénybúcsú pótlásáról nincs hír.
A nyitóképen látható lakóautó illusztráció.

Megdöbbentő: egy idős nő holtteste hat éven át feküdt kocsija hátsó ülésén, mire rátaláltak. A sztori a képre kattintva olvasható.

Hullát találtak a bérelt kocsiban 2