Egy toszkánai házaspárt még két évvel ezelőtt gázolt el egy autós, amint egy zebrán sétáltak át. A baleset következtében súlyos, maradandó sérüléseket szenvedtek; a nőnek a mai napig hátfájdalmai vannak, ezért képtelen úgy összebújni férjével, mint azt előtte tette. Ezért szexuális életük elvesztése miatt beperelték a gázolót, illetve annak biztosítóját. 

Rossz szex miatt fizet a biztosító 1
Rossz szex miatt fizet a biztosító 2

Rossz szex miatt fizet a biztosító

Rossz szex miatt fizet a biztosító

Rossz szex miatt fizet a biztosító 6
Rossz szex miatt fizet a biztosító 7
Rossz szex miatt fizet a biztosító 8
Fotó megosztása:
Rossz szex miatt fizet a biztosító 9


Az alperes érvelését, miszerint úgyis idősek már ahhoz, hogy aktív szexuális életet éljenek, csípőből lőtte le Rino Tortorelli bíró: szerinte ugyanis a felperesek szexuális, társadalmi vagy szabadidős aktivitása szempontjából nem bír befolyással az életkor. És ha úgy is volna, a keresetben nem csak az ágyban elmaradó örömöket sérelmezték: ügyvédjük, Giuseppe Ricciotti szerint alapvetően sérült az ügyfelei közötti kapcsolat. “Nem csak a szexuális, de a hálószobán kívüli együttlétük is megszenvedte a gázolást. Korábban együtt sportoltak, kerékpároztak, utaztak, ám erre most már nincs lehetőségük” – érvelt az ügyvéd. 
A La Nazione politikai napilap szerint a bíróság végül húszezer euró kártérítést ítélt meg a kapcsolati válságba jutott párnak. A hatmillió forintnak megfelelő összeget a gázoló autós biztosítója köteles megfizetni.
Nyitóképünk illusztráció.
Azt olvastad, hogy Írországban kis híján meghalt egy ember a nyári időszámítás idei bevezetése miatt?

Rossz szex miatt fizet a biztosító 10