Zokogva fogadta a helyszínre érkező kollégáit az a fiatal rendőr, aki percekkel korábban meglőtt egy hetven éves nyugdíjast Dél-Karolina államban. A február végén történt incidensről készült rendőrségi videofelvételt a napokban hozta nyilvánosságra az illetékes bíróság. 
Szerinted ki volt a felelős a lövöldözésért?
Egyértelműen az autós: tartsa rendben az autóját, és ne nyúlkáljon a sötétben!
1% ()
Marha rendőr, mit gondolt? Járni is alig tudott szegény öreg!
1% ()
Mindketten hibáztak.
1% ()
Terrence Knox, aki mindössze három éve állt rendőrnek, lejárt műszaki vizsga miatt állította meg a kisteherautót február 25-én este fél nyolc körül a Clover nevű kisvároson átvezető főúton. 
Miután a pick-up megállt, kinyílt az ajtaja, és kibotorkált rajta egy lassan mozgó alak. A rendőr felszólítására fittyet hányva komótosan a platóhoz sétált, átnyúlt az oldalfalon, majd elővett egy, a videón is nehezen azonosítható, hosszú, hengeres tárgyat. 
A rendőr ekkor több lövést adott le, majd miután erősítést hívott, felszólította a gyanúsítottat, hogy dobja el a fegyvert. “Csak egy sétabot” – mondta ekkor az összerogyó bácsi. 
Az ezt követő események az alábbi videóból követhetők nyomon: amikor megérkezik az erősítés, a rendőr teljesen összeomlik, miközben kollégái azt ismételgetik neki: “azt tetted, amit tenned kellett.”
Figyelem! Az alábbi videó nyílt erőszakot tartalmaz, megtekintését csak nagykorú olvasóinknak ajánljuk!
Az idős férfit, akit egy lövés talált el, kórházba szállították, állapota a legfrissebb hírek szerint kielégítő. Felesége, aki szintén az autóban tartózkodott a lövöldözés során, nem sérült meg. 
A rendőr ellen belső viszgálatot indítottak, de felettese előzetesen azt mondta, megfelelően reagált egy fenyegetőnek látszó helyzetre.
Sok kiszámíthatatlan dolog van a világon, de a rendőrök reakciója nem tartozik közéjük: ha valaki igazoltatás közben kiabál, futkározik, netán visszaugrik az autóba és elmenekül, abból nagy bajok származhatnak. Az alábbi családot például aligha vigasztalja, hogy az ellenük intézkedő rendőrt azóta elbocsátották állásából…