Sem alkohol, sem kábítószer nem játszott szerepet abban a múlt szerdai balesetben, amelyben a gyermekét egyedül nevelő, huszonegy éves Lindsey Michelle Woods életét vesztette: a hatóságok előzetes véleménye szerint egyedül a rosszul megválasztott sebesség miatt következett be a tragédia. 

Lindsey a becslések szerint 110 km/óra körüli sebességgel haladt egy San Diego melletti autópálya-szakaszon, amikor egy nála jóval lassabb autó mögé érve hirtelen lassítani kényszerült. A fékezés hatására a jármű megcsúszott, és leszaladt az útról, egyenesen bele egy szakadékba: ötven méternyi zuhanás után földet érve többször átfordult, majd a meredély aljában állapodott meg a teljesen összeroncsolódott jármű. 
Ha kisgyermek utazik az autódban, használsz gyermekülést?
Mindig, kivétel nélkül.
1% ()
Beleültetem, de nem marad meg benne, kimászik.
1% ()
Nekem sem lett semmi bajom gyerekülés nélkül, nekik sem lesz.
1% ()
Ha bekötném, hogy menteném ki, ha kigyullad a kocsi? Ezt nem kockáztathatom!
1% ()
A sofőr a helyszínen életét vesztette. Felnőtt utasa, egy családi ismerős súlyos, életveszélyes kar- és mellkasi sérüléseket szenvedett, a hátsó ülésen, gyermekülésébe beszíjazva utazó Riley azonban egyetlen karcolás nélkül megúszta a borzalmas balesetet. 
A helyszínre érkező családtagok megdöbbentek a pusztítás láttán, és még inkább, amikor sértetlennek látták a leányanya kisfiát. 
“Fel sem foghatom, hogyan úszta meg. Csak egy dologra tudok gondolni: Istennek szándéka van ezzel a kisfiúval. Ennek szellemében fogom őt felnevelni” – mondta az elhunyt nő bátyja, Jonny DeWitt, aki szerint húga küszködve, de teljes odaadással és szeretettel nevelte egyedül kisfiát. “Teljesen megváltozott az élete, miután megszületett a fia.” 
A törvényszéki szakértők egyelőre nem tudták megmondani, hogy mennyivel ment pontosan Lindsey terepjárója, a szemtanúk állítása szerint azonban gyorsabb volt, mint a forgalom, egymás után előzte le a kocsikat.
Megosztom!

Orális szex az első ülésen, kisgyerek a hátsón. Kattintson a cikkre!

Ötven méteres zuhanást élt túl a kisfiú 1