Aston Martin One-77, Ferrari FF, Bentley Continental, Mercedes-Benz SLS AMG, Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, McLaren 12C, Brabus B63S, BMW M6 Gran Coupe, Audi R8 V10, Nissan GT-R, Mercedes-Benz SL 63 AMG, Ford Mustang, Renault Twizy. 
Nem, ez nem az a lista, amit a Mikulás évről éve megkap, még csak nem is a milliárdos lottónyereményre váró kívánságkosár, és nem is magángyűjtemény.
A fent felsorolt sportautók mindegyike egyazon szervezetnél teljesít szolgálatot, a dubaji rendőrségnél. Az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb, és második legnagyobb városának hatósága nemrég újabb csodaautót állított kötelékbe, azt a szuper-sportautót, ami eddig csak a rendőrfőnök álma volt, a Bugatti Veyront. 
Nem kizárt azonban, hogy az autó használtan került a rendőrséghez, ugyanis már rég gazdára talált a Bugatti Veyron kupé mind a 300 darabja, és nem tervez többet gyártani az olasz, francia illetve német gyökerekkel rendelkező vállalat. 
Ezentúl retteghetnek a dubaji gyorshajtók, mert nagyon nehezen fognak olyan autót találni, amivel el tudnának menekülni az 1001 lóerős, akár 408 kilométer/órás végsebességre is képes, W16-os motorral szerelt rendőrautó elől. Ezekkel az adottságokkal gyorsulásra a következőképpen alakul: 
0-100 km/óra: 2,5 mp
0-200 km/óra: 7,3 mp
0-300 km/óra: 16,7 mp
0-400 km/óra: 55 mp
Ezek után már azt várom, hogy mikor fog megjelenni a Porsche 918 Spyder, a McLaren P1, vagy a LaFerrari zöld fehér színre festve.