Manapság akkora a kínálat (legyen az bármilyen termék), hogy vásárlóként csak kapkodjuk a fejünket, és igazából csak a nagyon extrém dolgok vonják magukra figyelmünket. 
Tudják ezt az autógyártók is, és mostanában annyi egyedi, limitált, különleges modellel rukkolnak elő, hogy már ez is kezd kommerszé válni. A Porsche mindig is a visszafogottabb vállalatok közé tartozott, legalábbis a gyári színek tekintetében, most azonban úgy érezték, ideje kijönni valami radikálisabb megoldással. 
Ilyen Porsche még nem volt 3
A stuttgarti gyártó “Exclusive” névvel fémjelzett részlege készítette el a 911 Turbo egyedi, “Lime Gold Metallic” változatát, ami kellően feltűnőre sikeredett. A 20 colos, fekete “Sport Classic” felni már csak hab a tortán. 
Ilyen Porsche még nem volt 4
A 3,8 literes, 520 lóerős motorral szerelt Porsche utastere is követi a külső dizájnt, fekete és arany színű betétek váltják egymást. A hátsó részben viszont változatlan a helyzet, ugyanaz a hathengeres blokk hatja az egyedi 911-est, mint az alap Turbót, hétfokozatú PDK váltó segítségével. A 710 Nm-es nyomatékkal pedig együtt jár a 3,2 másodperces 100 km/órára gyorsulás, és a 315 kilométer/órás végsebesség. 
Ilyen Porsche még nem volt 5
Ilyen Porsche még nem volt 6
Az árat egyelőre nem árultak el, de biztosan többe fog kerülni, mint a alapmodell, amire 35 millió forintos árcédula van akasztva.