Kizárólag Európában, és ott is csupán huszonkét példányban lesz megvásárolható az a Bentley Mulsanne, amelyet a húszas évek egyik legendás brit közéleti szereplőjéről, Sir Henry Timothy Birkinről (a barátainak “Tigris”) neveztek el. Walter Owen Bentley szerint Birkin volt “korának legnagyobb britje”, akit az utókor leginkább az öt példányban megépített kompresszoros fenevad, a félelmetes hangú Blower Bentley ötletadójaként ismer. 

Ha Birkinre emlékezve nem is cserélték feltöltőre a Mulsanne 6.75 V12-es motorját erősítő dupla turbót, legalább stílusában igyekeztek méltók lenni a kortársai szerint igazán kifinomult lordhoz. 
A Birkin Mulsanne háromféle színkombinációban (fehér, kéttónusú kék, illetve lilás árnyalatú szilvaszín) elérhető. Az autót a küszöbpanelen elhelyezett sorszámok, egyedi, 21 colos keréktárcsák, valamint a fejtámlába hímzett, szárnyas Bentley embléma különbözteti meg a hétköznapi Mulsanne-októl. 
A műszerfal fabetétjei a hátul elhelyezett piknikasztalkákon köszönnek vissza, a beltér varázslatos hangulatát pedig egy ugyancsak sorszámozott, kézzel készített bőröndkészlet segítségével a nap végén akár szállodai szobánkba is magunkkal vihetjük. 
És hogy milyen is pontosan ez a hangulat? Félig fényűző, félig indusztriális – utóbbiról míves fém szerelvények, az előbbiről igényes bőrkárpitozás és a Mulliner extralistáról válogatott tételek gondoskodnak. Hátul 8 colos LCD monitorok, DVD és wifi, valamint a már említett piknikasztalkába beépített iPad gondoskodik az idő tartalmas múlásáról.