Úgy látszik, hogy péntek tizenharmadika a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrségnek igazán szerencsés nap, ugyanis éppen ma adott át Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója, és Gerd Walker, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős igazgatója egy vadonatúj, 180 lóerős Audi A3 Limousine szolgálati autót Csizmadia Gábor rendőrfőkapitánynak. 
A gleccserfehér Audi 1,8 literes turbófeltöltésű motorral üldözheti a bűnt, hagyományos a közúti helyzetekben ennek 180 lóerős teljesítménye elég. 7,2 másodperc alatt gyorsul százas tempóra és kicsivel 240 km/óra feletti sebességre is képes. Az autó 18 colos kerekeket kapott, ezen felül számos modern rendszer is a rendőrök segítségére van, mint például az autóba integrált internet szolgáltatás, a sávtartó asszisztens, vagy a holttért figyelő. Mindezek mellett természetesen a rendőrség matricái és a  megkülönböztető fény- és hangjelző eszközök is felkerültek az A3-asra. 
Audit kapott a magyar rendőrség 3
“Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás”, mondta Thomas Faustmann. “Az A3 Limousine a legújabb termékünk, amellyel segítjük a rendőrség mindennapi munkáját, nagy mértékben hozzájárulva a régió közlekedésbiztonságának javításához.”
Audit kapott a magyar rendőrség 4
Az új Audi A3 szedán az első modell, amely teljes egészében a győri gyárban készül, és ez a harmadik autó, amellyel az Audi Hungaria segíti a megyei rendőrség munkáját. A vállalat 2005-ben és 2008-ban egy-egy TT Coupét adott át a rendőr-főkapitányságnak, amely autók azóta is a magyar utakon teljesítenek szolgálatot.
Audit kapott a magyar rendőrség 5
Az Audi ezen modellje egyébként 8,2 millió forintról indul, de az egyenruhába öltöztetett A3-as pontos árát egyelőre nem árulták el.
a videó a hirdetés után indul