Átszámítva mintegy 45 ezer forintba ($199.99) kerül az a berendezés, amelyet a Los Angeles-i autókiállításon választott be az év legfontosabb technológiai újdonságai közé az AOL Autos szakfolyóirat. 

A jelen pillanatban a Dodge Dart kompakt modellhez rendelhető berendezés egy sor különböző elektronikus berendezéssel kompatibilis, az elmaradhatatlan iPhone mellett Blackberry-k, Android operációs rendszerű telefonok és MP3-lejátszók is tölthetők vele. Ehhez a berendezéshez mellékelt, készülékspecifikus tokba kell bele helyezni a berendezést, majd miután a középkonzol alatti lerakófelületre beépítették az elektromos töltőhálózattal felszerelt aljzatot, elég ide tenni a készülékeket, és máris megindul a töltés. 
Vezeték nélküli mobiltöltő az autóban 1
Noha a berendezés jelen formájában az észak-amerikai piacon elérhető, a Dodge Dart és az Alfa Romeo Giulietta műszaki rokonsága, no meg a Mopar európai jelenléte okán előbb-utóbb várhatóan nálunk is megjelenhet a mindennapi életünket némi plusz elektroszmog árán megkönnyítő berendezés.