Szerencsétlenül járt egy Ferrari California tulajdonosa Németországban: tolvajok lopták le a kerekeket az autóról, elegánsan, ahogy kell, szépen téglára pakolva a tűzpiros sportautót. 
Ellopták a kerekeket a Ferrari alól 1
Ellopták a kerekeket a Ferrari alól 2

Ellopták a kerekeket a Ferrari alól

Ellopták a kerekeket a Ferrari alól

Ellopták a kerekeket a Ferrari alól 6
Ellopták a kerekeket a Ferrari alól 7
Ellopták a kerekeket a Ferrari alól 8
Fotó megosztása:
Ellopták a kerekeket a Ferrari alól 9
A férfi leparkolt este az egyik csendes utcában és gyalogosan folytatta útját a közeli étterembe. Mivel a vacsorához pár pohár bort is elfogyasztott, úgy látta helyesnek, ha taxival megy haza, az autóért pedig másnap visszajön. Azonban óriási meglepetés érte az úriembert reggel, ugyanis a 460 lóerős Ferrari kerekei már messze jártak. Szegény autó ott állt megerőszakolva, téglákra állítva az őszi avarban. 
Profi elkövetőkről lehet szó, hiszen általában az ilyen kategóriájú autókhoz speciális kerékanyák járnak, amit csak a megfelelő kulccsal lehet lelazítani. 
Ellopták a kerekeket a Ferrari alól 10
Nem elég, hogy az eset nagyon bosszantó, még sokba is fog kerülni a tulajnak, hiszen a négy darab felni átszámítva több, mint 2 millió forintba kerül, és ha jól tudom, Michelin sport abroncsokkal van gyárilag szerelve, aminek darabja nagyjából 100 ezer forint, attól függően, hogy 19 vagy 20 colos gumik feszültek az autón.
Ellopták a kerekeket a Ferrari alól 11
Az egyik legfontosabb alkatrészt nyúlták le az olasz paripáról, így mit sem ér a 4,3 literes V8-as 460 lóereje. Kerekek nélkül lehetetlen 3,9 másodperc alatt százra gyorsítani a vasat, vagy elérni vele a 310 km/órás végsebességet.