Egy rendőrautó hátsó ülésén összekuporodva találtak rá egy halott asszonyra a Missouri állambeli St Louisban.

A 41 éves Leslie Wehmer egy családi összezördülést követően, ittasan távozott otthonról. Barátja másfél napig várta haza az asszonyt, majd bejelentette eltűnését a rendőrségen. A nyomozás váratlan véget ért: két nappal később egy munkába érkező rendőrtiszt talált rá a nő holttestére – saját, megkülönböztető jelzések nélküli járőrkocsijában. 

A rendőr kéthetes továbbképzésről tért vissza körzetébe, autója egész idő alatt a rendőrség épülete mögött állt, alig egy kilométerre az áldozat otthonától. 
Rejtély, hogy mi történt: a rendőröknek ugyanis előírásszerűen mindig be kell zárniuk autójukat, ám a közlekedési járőr kocsiján nincsenek erőszakos behatolásra utaló nyomok. Az asszony testén sem találtak sérüléseket, egyelőre a halál beálltának a pillanatát próbálják meghatározni.
Leslie Wehmert kedvelték szomszédai. Problémás, de szeretni való emberként írták le. Barátja elmondta, hogy az asszony távozása előtt alkohol okozta hallucinációktól szenvedett, a halálát megelőző héten többször is rohama volt. Elhúzódó alkoholizmusa miatt idegrendszeri károsodásoktól szenvedett, családja szerint képtelenség, hogy magától el tudott volna jutni a pár száz méterre lévő rendőrség épületéig.

Ön kit ültetne a legjobb Forma-1-es autó ülésébe? Kattintson!