Amikor azt mondtuk, a Galpin Auto Sports nem evilági alkotásokkal szerzett nevet magának, konkrétan erre az autóra gondoltunk. 

A Bat-pickuppal egy időben és helyen, a Comic Comon bemutatott közúti aratógép eredetileg egy Veloster Turbo volt, bár ebben a formájában aligha menne át az eredetiségvizsgálaton. 
Miközben oldalablaka például nincs, a vadászautó felszereltségi listája egészen megdöbbentő tételeket tartalmaz: vágóél és kétoldali láncfűrész az első lökhárítón, fűrészlap a hűtőmaszkon, terepgumik a tengelyeken, géppuska a tetőn, gépkarabélyok a gépházfedélen (előttük homokzsákokkal), valamint szamurájkard, lángszóró és szögekkel kivert baseball-ütő a csomagtartóban. Az imént említett ablakokat szögesdrót-fonat, a dísztárcsákat körfűrészlapok helyettesítik. 
A The Walking Dead című TV-sorozat örömére megépített autó, akárcsak tavalyi előfutára, remekül sikerült, de persze ahány ház, annyi szokás, minden környéken máshogy kell küzdeni a zombikkal. Ha úgy gondolod, tudnál jobbat is építeni, semmi akadálya: a WalkingDeadChopShop.com oldalon tervezd meg saját zombiszeletelő Hyundai-odat. A legjobb tervet jövő ilyenkor megépítteti és kiállítja az autógyártó. 
De gyártani, azt nem fogják…