Adrian Smith ma már alighanem halott volna, ha nem kell kimennie pisilni. 

A férfi és barátnője, Rochelle Watson múlt vasárnap délelőtt michigani motelszobájukban szunyókáltak, amikor Smith-t szólította a természet. Pillanatokkal azután, hogy felkelt, hatalmas csattanást hallott, és darabjaira esett körülötte a szoba. 
Az ágynak azon az oldalán, ahol korábban feküdt, egy füstölgő terepjáró volt. Maga az ágy az ütközés hatására a benne alvó asszonnyal együtt a szemközti falnak csapódott; a nyolc hónapos terhes nő a földön, a falhoz szorítva ébredt fel. 
Mint később kiderült, az autót vezető férfinek, a 32 éves Thomas Wallace-nak fenemód sietős dolga akadt: 160 km/óra sebességgel áthajtott egy piros lámpán, de aztán elveszítette uralmát autója felett. 
A buszlimuzin két autónak, majd egy villanyoszlopnak csapódott, felugratott a járdára, és végül lassulva bár, de továbbra is nagy sebességgel haladva nekihajtott a motel falának. 
Csodával határos módon mind a vezető, mind a szobában tartózkodók (nyitóképünkön az autóval együtt) sérülések nélkül megúszták az ütközést. A sofőr elmenekült a helyszínről, de a rendőrség később elkapta. Az előzetes jelentések szerint sem alkohol, sem kábítószer nem játszott szerepet az esetben. 
A halált másodpercekkel kicselező férfi sokkal zaklatottabban viselte a váratlan támadást, mint a gyermekét váró barátnője: “Bárcsak én kaptam volna el azt a szemetet. Utána eredtem, de elfutott. Ha előbb kapom el, mint a rendőrök…”