A négyéves Steven Pelshaw Jr. és egy évvel idősebb nővére most hétvégén nagymamájuknál aludt, ám szombaton hajnalban felébredtek, és jégkását kívántak. 

Miután a lány kinyitotta a kulcsra zárt bejárati ajtót, ahogy voltak, pizsamában-papucsban nekiindultak az út túloldalán üzemelő, éjszaka is nyitva tartó üzlet felé. 
Kisgyerekként nem tudhatták, hogy nagyanyjuk háza nem egyszerű út, hanem egy autópálya városi szakasza (nyitóképünkön) mellett állt. 
A késő éjszakai órának köszönhetően gyér volt a forgalom a Groesbeck Highway-en, így az elöl haladó kislány szerencsésen átért az ötsávos út túloldalára. Ám amikor visszanézett, már csak azt láthatta, ahogy öccsét fékezés nélkül maga alá gyűri egy személyautó. 
A kisfiú a helyszínen életét vesztette. 
Az autó 24 éves vezetője a rendőrségnek elmondta, hogy látta a kislányt, ezért elvette a gázt, és miközben szemével a lányt követte, hirtelen ütést érzett, és csattanást hallott. 

Steven Pelshaw Jr., 2009-2013

Steven Pelshaw Jr., 2009-2013


Amikor megállt, akkor látta meg a kisfiút, aki egyenesen autója kerekei alá sétált. 
A kislány a balesetet látva visszarohant az út másik oldalára, és felébresztette nagymamáját. 
Anyjukat már ő hívta fel; az elvált asszony éppen gyermekeinek vásárolt ruhákat egy éjszaka is nyitva tartó hipermarketben, amikor a tragédia bekövetkezett. 
A rendőrség a gázoló hölgyet nem tartóztatta le, a baleset körülményeit vizsgálják.

Olvasta már? Traffipax-vadászt reklámoz a rendőrség!