A nagy-britanniai Suzuki importőrre hivatkozva az angol Auto Express felvázolta, milyen új modellekre számíthatunk a következő három évben. 

2014 


Jövő nyáron közös utódot kap a Splash és az Alto. A thaiföldi gyártású autó méretét tekintve az előbbihez közelít majd, farkialakítása ellenben a Swiftére emlékeztet. Az árában a jelenlegi Splash alá pozicionált autó a háromhengeres, egyliteres benzinmotor takarékosabbra hangolt változatát kaphatja meg; a jelenlegi 109 helyett akár 80 grammra leszoríthatják a kilométerenkénti CO2-kibocsátást. 
Még ugyanebben az évben érkezik a Swift Sport ötajtós kivitele, valamint az összkerékhajtású Swift, mégpedig két verzióban: a józan, mezei változat mellett lesz egy emelt hasmagasságú, vaskos kerekű, körbemarconásított kivitel is, ami a Fiat Panda 4×4-et támadja meg. 
2015 


Az év elején érkezik az új SX4 rövidített padlójára épülő városi szabadidőjármű. Az Esztergomban gyártandó autó két- és négykerékhajtással, látványosabb dizájnnal és széles körű testre szabási lehetőségekkel lép színre. 
Az év következő újdonsága a G70 tanulmány szériaváltozata lehet – a még nem véglegesített törpeautó jó eséllyel a Fiat kéthengeres turbómotorjait használhatja. 
2016 
Az offenzíva utolsó rohamaként három év múlva piacra léphet egy kisméretű buszlimuzin; gyakorlatilag a Swift tágasabb, nagyobb rakterű változata. 
Míg az egyterű már 2016 elején megérkezhet, a vadonatúj Swiftre az év végéig kell majd várnunk.