A Maseratit a Csingtaói Autószalon “betétrendezvényeként” verték szét, a tulajdonos utasítása egyszerű volt: kalapácsokkal verjék, ahol érik a luxusautót. A majdnem százmilliós autónak végül betörték az ablakait, szélvédőjét, lámpáit és természetesen a karosszériát, a hűtőrácsot és a motorháztetőt is sorozatban érték az ütések.
    
A Quattroporte azért került kalapács alá, mert tulajdonosa rendkívüli módon elégedetlen volt a hozzá kapcsolódó szervizzel, szolgáltatással. A tulajdonost elsősorban az bőszítette fel, hogy egy használt alkatrész beépítése után az újnak az árát számlázták ki neki. Ezen túl több kifogása is volt a karbantartás és a kiszolgálás minőségét, színvonalát illetően.

A csingtaói show-nak voltak a helyszínen spontán nézői is, de a tulajdonos semmit nem bízott a véletlenre: külön mikroblogot nyitott, ahol élőben közvetítették az akciót.


   
Vang elárulta, hogy az ötletet “lopta”, mert egy elégedetlen Lamborghini Gallardo tulajdonosa 2011-ben ugyanilyen módon juttatta kifejezésre bosszúságát a megvásárolt sportkocsi minősége miatt.