Hivatalos információk szerint a Lexus jövő évben piacra dobja új fejlesztésű, kisméretű szabadidőjárművét. 

Jön a Lexus kis szabadidőjárműve 1
Jön a Lexus kis szabadidőjárműve 2

Jön a Lexus kis szabadidőjárműve

Jön a Lexus kis szabadidőjárműve

Jön a Lexus kis szabadidőjárműve 7
Jön a Lexus kis szabadidőjárműve 8
Jön a Lexus kis szabadidőjárműve 9
Jön a Lexus kis szabadidőjárműve 10
Fotó megosztása:
Jön a Lexus kis szabadidőjárműve 11
Az autóról vajmi kevés információ áll rendelkezésre, annyi valószínűsíthető, hogy a Toyota RAV4 alapjaira építik fel a kompakt városi terepjárót – ha így lesz, az Aurisból faragott CT-vel együtt immár két “közrendű” modell is helyet kap a prémiumgyártó palettáján (tegyük hozzá, az új RAV4 minőségét tekintve mintha már eleve erre a szerepre készült volna.)
A novemberi Tokiói Autószalonon láthatjuk az előtanulmányt, és már jövő márciusban, a Genfi Autószalonon színre léphet a sorozatérett verzió. 
Jön a Lexus kis szabadidőjárműve 12
Még nem tudni, milyen betűkombinációval egészítik ki az RX, GX és LX modellnevek sorozatát, a CX adná magát, de a Citroën aligha örülne ennek.
Egyes források szerint az autó hibrid hajtáslánca megegyezne az IS 300h-éval: ennek 2,5 literes, soros négyhengeres motorja 177 lóerős, a rendszerteljesítmény 220 lóerő. A CT 200h/Auris Hybrid 1,8 literes benzinmotort alkalmazó, 134 lóerő rendszerteljesítményű hibrid rendszerét vélhetően túl gyengének ítélik majd – a RAV4-ben persze kiválóan helyt állna a kisebbik Toyota HSD rendszer is.
Képeinken a 2013-as Toyota RAV4 Premium tanulmányautó látható