Leginkább Fiat 500-as formájú az a kisautó, amelyet szemfüles lakosok egy jobbára kihalt lakóövezet felső emeletéről lefilmeztek. Szerencsére akadt, aki az utcáról is lekapja a járgányt, így valamivel pontosabb képet alkothatunk róla.

Formája és mérete alapján az új Twingón alapuló, különleges jószágról van szó, amelynek színei arra engednek következtetni, hogy a Renault által frissen feltámasztott Alpine almárkához tartozik. Mindezt alátámasztja a vizes aszfalton lerótt néhány pörgésből egyértelmű hátsókerék-hajtás, valamint a vérmes motorhang jelenléte.

A hátsó kerékívre vágott rések alapján azonban a motor is hátul van – de vajon teljesen hátul, vagy a hátsó ülés helyén, mint a V6-os Clio esetében? Látható még a bukókeret és a versenyülések, és mindenekelőtt egy R5 Turbo orra a háttérben…

A kép, ami ebből összeáll, valószínűtlen, de nagyon csábító: vérmérsékletünktől függően utcai sportmodelltől kezdve a gyilkos versenyautóig sok mindent beleláthatunk a TwinFun emblémát viselő autóba. Egy valami biztosan nem lesz: unalmas.