Az 1972-ben alapított Porsche Design-t mindig is ugyanaz a magas szakmai színvonal, a legmagasabb anyagminőség jellemezte, amit az autógyárat. Az itt készülő tárgyak méltán váltak kultikussá, státuszszimbólummá. A cég most először női táskakollekciót dobott a piacra. 
A TwinBagnél ugyanúgy a praktikum és a letisztult szépség ad egymásnak randevút, mint a Porsche autók esetében. A táskából nem hiányozhat a technikai fifika sem: tulajdonosa a pántok variálhatóságának köszönhetően hordhatja váll- és kézitáskaként is. A tervezők nemcsak a piperecikkekre és egyéb apróságokra gondoltak a méret meghatározásakor: képes a táska befogadni egy A4-es paksamétát vagy egy 13 colos monitorú hordozható számítógépet is. 
A táskát a hírneves firenzei kézműves műhelyekben készítik a szakma legkiválóbb mesterei. A kollekció darabjai (állatvédők ugorjanak a következő bekezdésre) krokodil-, borjú- és struccbőrből készülnek. A bőröket a környezetet kevésbé terhelő eljárással cserzik (igaz, előtte némi terhelést jelenthet az állatok bőrükért való elejtése), a fém részek a legmodernebb technikával készülnek, majd kézi polírozást kapnak. A varrás fájdalmas, nehéz munkája is kézzel zajlik.  
Firenzei kézművesek dolgoznak minden egyes darabon

Firenzei kézművesek dolgoznak minden egyes darabon

A három különböző bőr három stílust is jelent: a struccé az exkluzívot, a borjúé a modernet, a krokodilé pedig az elegánsat. A fém részek sem bádogból vannak; arany, fehérarany, rózsaszín arany, matt arany, ezüst és króm változat közül lehet választani.  
A variációs lehetőségek tehát számosak, mindenki megtalálhatja a kedvére valót, s az árskála is kiterjedt: 450 ezer és 6,5 millió közötti forintnak megfelelő dollárt kérnek egy-egy táskáért.
A Twinbag nemcsak szép, de praktikus is

A Twinbag nemcsak szép, de praktikus is