Ismét hazánkba érkezett Finnországból, Lappföldről Joulupukki, az igazi Mikulás, akinek a tavalyi évhez hasonlóan ismét hazánk egyik legsikeresebb és nemzetközileg legelismertebb ralpilótája, Turán Frigyes szegődött sofőrjéül.


Az idei évben azonban Frici a Fiesta S2000 volánját egy vadonatúj B-Max-éra cserélte az Autó Nexus jóvoltából: a Ford márkakeresdedés immár hetedik éve segít abban, hogy Joulupukki minél több magyar gyermekhez ellátogathasson országszerte.

Joulupukki, aki évközben Lappföldön, Mikulásvárosban él, november 30-a és december 9-e között tartózkodik Magyarországon, s ez idő alatt számos jótékonysági rendezvényen vesz majd részt országszerte, hogy örömet csaljon a kicsik arcára.

Az igazi Mikulás ellátogat majd óvodákba, kórházakba, találkozik rászoruló és beteg gyermekekkel, és ott lesz a MikulásGyár december 6-i hivatalos megnyitóján is, amelynek az idei évben a Ford hazai márkakereskedői hálózatának tagjai is gyűjtőpontokat biztosítanak.

Joulupukki, aki egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy felhívja a figyelmet a hajléktalan és nehéz sorsú gyermekek helyzetére, régi ismerősként üdvözölte Turán Frigyest, hiszen tavalyi ittjártakor legismertebb rali pilótánknak köszönhetően ülhetett először rali autóban, egy  Ford Fiesta S2000-esben.