Horgászok álomautója 1
Horgászok álomautója 2

Horgászok álomautója

Horgászok álomautója

Horgászok álomautója 12
Horgászok álomautója 13
Horgászok álomautója 14
Horgászok álomautója 15
Horgászok álomautója 16
Horgászok álomautója 17
Horgászok álomautója 18
Horgászok álomautója 19
Horgászok álomautója 20
Fotó megosztása:
Horgászok álomautója 21


Már beszámoltunk egy, a SEMA showra átépített Toyota dragsterről. Míg a drag-Toyota elméletben a gyorsulást kedvelő családosok igényeit szolgálná ki, addig a horgász-Tundra a pecások nagy kedvence lehet.

A profi sporthorgász Britt Myers segítségével készült horgász-Tundra minden egyes átalakítása a horgászok igényeinek maximális kiszolgálása jegyében telt. Illetve egy picivel talán többet is nyújt, ha megpillantjuk a V8-as, 5,7 literes, TRD kompresszorral ellátott motort és a hatsebességes automata váltót. A 30 centis emelés, a 20 colos ATX felnikre szerelt hatalmas terepgumik, és a TRD által szállított fékek gondoskodnak arról, hogy biztosan célba érjenek az eltökélt horgászok. Ha mégis akadna olyan terep, ahol az autó végképp nem boldogulna, a beépített csörlővel könnyűszerrel kiszabadítható a sár fogságából.

Horgászboltot is megszégyenítő mennyiségű felszerelés fér el a platóra épített, elektromosan nyitható tárolóban. Legyen szó csaliról, etetőkosárról, damilról – de ha netán az egész szerelésünket elvitte egy méretes hal, akkor sem kell hazasietnünk, minden elfér egy helyen. Szomjúságunkat pedig a beépített hűtőszekrénybe helyezett üdítőkkel csillapíthatjuk.

Ha végkép alulmaradtunk a halakkal szembeni küzdelemben, akkor sincs baj, hiszen egyéb szórakozásról is gondoskodtak: beépített mélynyomókkal és monitorokkal kárpótolták az unatkozó horgászokat.

Tudja meg ön is autója valós fogyasztását! A Vezess.hu Szervizkönyv szolgáltatása megadja a választ!