Már beszámoltunk egy, a SEMA showra átépített Toyota dragsterről. Míg a drag-Toyota elméletben a gyorsulást kedvelő családosok igényeit szolgálná ki, addig a horgász-Tundra a pecások nagy kedvence lehet.

A profi sporthorgász Britt Myers segítségével készült horgász-Tundra minden egyes átalakítása a horgászok igényeinek maximális kiszolgálása jegyében telt. Illetve egy picivel talán többet is nyújt, ha megpillantjuk a V8-as, 5,7 literes, TRD kompresszorral ellátott motort és a hatsebességes automata váltót. A 30 centis emelés, a 20 colos ATX felnikre szerelt hatalmas terepgumik, és a TRD által szállított fékek gondoskodnak arról, hogy biztosan célba érjenek az eltökélt horgászok. Ha mégis akadna olyan terep, ahol az autó végképp nem boldogulna, a beépített csörlővel könnyűszerrel kiszabadítható a sár fogságából.

Horgászboltot is megszégyenítő mennyiségű felszerelés fér el a platóra épített, elektromosan nyitható tárolóban. Legyen szó csaliról, etetőkosárról, damilról – de ha netán az egész szerelésünket elvitte egy méretes hal, akkor sem kell hazasietnünk, minden elfér egy helyen. Szomjúságunkat pedig a beépített hűtőszekrénybe helyezett üdítőkkel csillapíthatjuk.

Ha végkép alulmaradtunk a halakkal szembeni küzdelemben, akkor sincs baj, hiszen egyéb szórakozásról is gondoskodtak: beépített mélynyomókkal és monitorokkal kárpótolták az unatkozó horgászokat.

Tudja meg ön is autója valós fogyasztását! A Vezess.hu Szervizkönyv szolgáltatása megadja a választ!