Limitált gyártású modell készül a Renault Twingo RS-ből, a Red Bull Racing RB7 utónévre keresztelt kisautó az energiaitalos csapat 2011-es Forma-1-es konstruktőri világbajnoki címét ünnepeli.  


A Renault Sport munkájának köszönhetően a Twingo RS eleve kilóg a sorból, izgalmasabb az átlagnál, az RBR RB7 esetében pedig még egy lapáttal rátettek. A fekete fényezés mellé sárga díszítés társul az első lökhárítóban, a hátsó szárnyon, a visszapillantókon. A versenyautós hangulatot a tető kockás zászlóra emlékeztető díszítése fokozza.

Belül a sárga cérna használata, illetve a zongoralakszerű díszítés alkalmazása különbözteti meg a többi RS-től, de ha ezt nem venné észre valaki, akkor a sebváltó előtti kis tábla figyelmezteti az autó egyediségére.

A motorja a többi Twingo RS-hez hasonlóan 1,6-os 133 lóerős, amivel 8,7 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára, végsebessége pedig 201 km/óra.  Az ünnepi modell azonban még izgalmasabb vezetést kínál, miután módosított futóművel készül. Az új rugókkal és lengéscsillapítókkal nemcsak alacsonyabbra kerül a karosszéria, de feszesebb a hangolás.

Csak kiválasztott országokban forgalmazzák a különlegességet, jó hír, hogy a magyar rajongók sem maradnak le róla. Az autó ára egyelőre nem ismert, de bizonyosan többet kérnek majd érte, mint az alap Twingo RS 3,7 milliós ára.