Ma reggel érkezik a Malév Helsinki járatával hazánkba Finnországból, Lappföldről Joulupukki, az igazi Mikulás, akit itt tartózkodása során immár hatodik alkalommal az Autó Nexus Ford márkakereskedés segít abban, hogy minél több magyar gyermekhez ellátogathasson országszerte: Joulupukki ezúttal egy hófehér S-Max-ra cseréli rénszarvasszánját.

Joulupukki, aki évközben Lappföldön, Mikulásvárosban él, december 2-a és 11-e között tartózkodik Magyarországon, s ez idő alatt számos jótékonysági rendezvényen vesz majd részt országszerte, hogy mosolyt csaljon a kicsik arcára.


Az igazi Mikulás ellátogat majd óvodákba, kórházakba, találkozik hajléktalan gyermekekkel, a Fóti Gyermekváros lakóival – akik ez alkalommal különleges helyen, az Aquaworld Budapest Vízibirodalomban érezhetik jól magukat – éppúgy, mint a Szent János Kórház gyermekklinikáján gyógyuló kicsikkel, akiket a Piros Orr Bohócdoktorok segítségével derít majd jókedvre.

Joulupukkival december 6-án, Mikulás napján Budapesten, a Vörösmarthy-téri Budapesti Karácsonyi Vásárban találkozhatnak a kicsik és nagyok, 14 és 16 óra között.