Tiburon 222 Limited Edition utónévvel bemutatta a DS3-hoz kidolgozott tuningcsomagját a Musketier. A német tuningcég a C3 és DS3 mindegyik motorvariánshoz kínál pluszlóerőket, de az igazán vonzó a 156 lovas DS3 teljes átalakítása lehet. A gyári 200 lóerős DS3 Racingből ugyanis csak ezer darab készül, és aki kimaradt, most pótolhatja valami hasonlóval.


A normál 1,6-os turbómotor az elektronika módosítása után 190 lóerőt produkál, de ha a Musketier kicseréli a turbót és az intercoolert is, a teljesítmény 230 lóerőre szökik fel. Amellyel már komolyabb autókra is lehet vadászni.

Persze hamar lelepleződik a tulaj, hiszen az autó látványra sem utolsó. A karosszéria átalakítása nyomán új orrspoiler, sárvédő-szélesítések, küszöbök és hátsó kötény, diffúzor kerülnek a DS3-ra, minden elem karbonból formázva, Persze nem feledkezhetünk meg az egyedi 18 colos keréktárcsákról sem, és a kipufogó is feltűnőbb.

Cserére ítélte a Musketier a futóművet is, kérhető csak ültetőrugószett is, de a lengéscsillapítókból is kínálnak feszesebbet, ami aztán versenyautós kanyarsebességet nyújthat. Az utastér is a sportosságra gyúr, a komplett bőrborításon túl átalakított kormány és egyedi váltókar vonja magára a figyelmet.