Évek óta kínálja kompresszoros átalakításait a BMW M5 és M6 modellekhez a G-Power. A Hurricane néven futó technika folyamatosan fejlődik. Idén augusztusban mutatta be a Hurricane RR-t a német tuningcég, amely megdöntötte korábbi sebességrekordját, amelyet a Hurricane RS állított fel. Az M5-ösből faragott Hurricane RR a leggyorsabb négyajtós modell jelenleg, 372 km/órás sebességre képes.


A G-Power a továbbfejlesztett technikát most az M6-oshoz is elérhetővé tette. A V10-es motorhoz tehát két kompresszor, töltőlevegő-hűtő, új szívórendszer társul, amelynek hatására az 507 lóerős teljesítményből 800 lesz. A maximális nyomaték 800 Nm.

Teljesítményéhez képest nem gyorsul kiemelkedően álló helyzetből az autó, hiszen a százas tempót 4,35 másodperc alatt éri el, de ha a kerekek megtapadnak, már piszkosul megy. A 0-200 km/órás sprint 9,3 másodpercig tart, míg háromszázra 24,9 másodperc alatt ér el. Az autó végsebességéről annyit közölt a G-Power, hogy 370 km/óra feletti, ami hihető is látva az M5 rekordját.

Természetesen nemcsak a motorról szól a Hurricane modell, de tartoznak hozzá karbonból készült kiegészítő spoilerek, állítható futómű, új kerekek is.

Népautó bizonyosan nem lesz belőle, annál is inkább, mert a G-Power M6 Hurricane RR nettó ára 252 100,84 euró vagyis 69,6 millió forint. Az mondjuk jó kérdés, hogy a 84 cent az hogy jött ki a G-Powernek.