Még júliusban számolt be az Aston Martin a V8 Vantage N420 modell elkészítéséről. Már akkor lehetett tudni, hogy roadsterként is elérhető lesz. A brit sportkocsi elkészült, itt vannak az első fotók.  

Az N420 a V8 Vantage legsportosabb variánsa, megalkotásakor a versenypályán, főként a Nürburgringi 24 órás futamokon szerzett tapasztalatokat használták fel.  Ennek megfelelően új rugókból és lengéscsillapítókból összeállított sportfutómű garantál izgalmas pillanatokat szerpentinen, miközben a korábbinál is dögösebb hang szól a sportkipufogónak köszönhetően.   

Az N420-on karbonból készült a diffúzor, az oldalsó légnyílás, az orrspoiler és az ülések váza, így a kocsi 27 kilóval könnyebb hagyományos társaihoz képest. Egyes elemeket, mint a hűtőmaszk, felnik stb. feketére fényeznek a típuson, miközben az utasteret egyedi bőr-Alcantara kombináció díszíti.

Nevét onnan kapta, hogy 4,7 literes motorja 420 lóerős. A 290 km/órás tempóra képes modell alaphelyzetben hatfokozatú manuális sebességváltóval készül, de felárért automatával is elérhető. Potom 97 000 fontba (31,7 millió forintba) kerül.