Lehet a BMW X6-os még látványosabb és még kevésbé praktikus? Az ArmorTech megoldotta a látszólag komoly kihívást rejtő feladatot. Az orosz cég valódi kupét faragott a BMW sportos szabadidő-autójából.

Igazi kupé a BMW X6-ból 1
Igazi kupé a BMW X6-ból 2

Igazi kupé a BMW X6-ból

Igazi kupé a BMW X6-ból

Igazi kupé a BMW X6-ból 9
Igazi kupé a BMW X6-ból 10
Igazi kupé a BMW X6-ból 11
Igazi kupé a BMW X6-ból 12
Igazi kupé a BMW X6-ból 13
Igazi kupé a BMW X6-ból 14
Fotó megosztása:
Igazi kupé a BMW X6-ból 15


Ehhez az ArmorTech 25 centivel hátrébb költöztette a B oszlopot és az így megnőtt nyíláshoz igazította az első ajtó méretét, miközben a hátsó nyílászárókat eldobta, helyüket befoldozta. Hogy tökéletes legyen az átalakulás, a hátsó oldalablakokat 20 centivel előre mozgatták.

A végeredmény: elkészült az igazi terepkupé.

A használhatóság érdekében az első ülések is újak, a korábbiakkal ellentétben előrecsúsztathatóak és dönthetőek, így a hátsó ülésekre is be lehet jutni.

Ha a kedves ügyfél nem elégedett az X6 egyéb paramétereivel sem, kérhet motorátalakítást, új kipufogót, sportosabb felfüggesztést és nagy teljesítményű fékrendszert is. Az opciós listán egyedi spoilerek és felnik, valamint szebbnél szebb kárpitok is szerepelnek.  

A kupésítás árát nem közölte az ArmorTech, de azt igen, hogy a világ bármely szegletéből szívesen fogadnak megrendeléseket.