A budaörsi Autoexpo M1 területén jártunk, ahol másodszor rendezik meg a BMW Premium Selection vásárt, Kelet-Közép-Európa legnagyobb BMW rendezvényét. A kiállításon a kilenc hazai BMW Premium Selection programban részt vevő márkakereskedői autók csodálhatóak és vásárolhatóak meg.

Az alig használt autók makulátlan állapotban, és katonás rendben kelletik magukat a csarnokban és azon kívül is. A Premium Selection Programba azon 3 évnél fiatalabb vagy 50 ezer kilométernél kisebb futásteljesítményű autók

Max 3 év vagy 50 ezer km

Max 3 év vagy 50 ezer km

Max 3 év vagy 50 ezer km


kerülhetnek be, amelyek megfelelnek egy szigorú 72 pontos átvizsgáláson, ahol az autó minden fontosabb elemét leellenőrzik.

A program keretében megvásárolt autókra 2 éves garanciát nyújt a BMW, sőt most 1 éves ingyen cascót is adnak, ha a helyszínen található BMW Financal Services végzi a finanszírozást. A vásár október 9-12-ig tart, addig napi öt BMW vezetéstechnikai tréninget is kisorsolnak a vásárlók között.

A 223 autó közül rengeteg 1-es, 3-as, és 5-ös BMW van, de terepjárókból, és kupékból is válogathatunk. A színválaszték kicsit szegényes ugyan, de a jellemzően szürke, grafit és fekete színű autók múltja garantált, mivel legtöbbjük a németországi BMW központban volt cégautó.

Mi találtunk magunknak egy 11 hónapos 320d-t 30 százalék kedvezménnyel, de nem ez az egyetlen jó vétel a vásáron. Érdemes sietni, mert ott jártunkkor egy óra alatt 5 BMW is gazdára talált. És lehet alkudni is.