Debrecenben megnyitotta kapuit az Abt Sportsline magyarországi képviselete. Az világ 60 országában jelen lévő német cég az Audi, a Volkswagen, a SEAT és a Skoda gyári tuningrészlegének számít.

Az Abt a versenysportban összegyűjtött tapasztalatokat és technológiákat ülteti át az utcai autók világába. Ám nemcsak nagyobb motorteljesítményt, sportosabbra hangolt futóművet kínálnak, de a fékrendszer és a kipufogó átalakítása is lehetséges. Persze nem hiányzik a kínálatból az optikai tuning sem.

Spéci Volkswagenek, Skodák 1
Spéci Volkswagenek, Skodák 2

Spéci Volkswagenek, Skodák

Spéci Volkswagenek, Skodák

Spéci Volkswagenek, Skodák 7
Spéci Volkswagenek, Skodák 8
Spéci Volkswagenek, Skodák 9
Spéci Volkswagenek, Skodák 10
Fotó megosztása:
Spéci Volkswagenek, Skodák 11


Az ABT-alkatrészek beszerelésével az autók nem veszítik el a garanciát, és a tulajdonosnak nem kell élettartam-csökkenéssel sem számolnia, köszönhetően annak, hogy az Abt Sportsline mérnökei már az új modellek piaci bevezetése előtt információkat kapnak saját munkájukhoz a gyártól.

Bár az átalakításokat hazánkban egy helyen, Debrecenben végzik el, az ország bármelyik, a Volkswagen konszern autóit forgalmazó márkakereskedése tud információval szolgálni azokról. A módosítások a használt autókon ugyanúgy elvégezhetők, mint az új modelleknél. Az átalakított autókhoz az OMV szállítja a kenőolajat.