A budaörsi AutoBahn csarnokában vasárnapig 150 BMW közül válogathatnak, akik használt BMW vásárlását tervezik. Az 1-estől a legnagyobb választékban kiállított 3-asokon keresztül a 7-esek mellett még egy Z4-es és egy 6-os megvásárolható.

Csábítás

Jaj, melyik legyen?

Jaj, melyik legyen?


Az ötlet nem titkolt célja, hogy elcsábítsák az alacsonyabb kategóriájú új autókban gondolkodókat. Ha valaki új Passat vagy Vectra vásárlását tervezi, jó eséllyel lehet rávenni arra, hogy ugyanezért a pénzért egy szinte új BMW-t vegyen. Persze csak akkor, ha az megbízható forrásból érkezik, szinte új állapotban van és tisztességes garancia is van rá. A BMW Premium Selection modelljei pont ilyenek.

Megéri?

Csak azok az autók kerülhetnek be a Premium Selection kategóriába, amelyek legfeljebb 50 000 kilométert futottak és még nem múltak el háromévesek. Utána még számos követelménynek kell megfelelniük, de ez az első rosta. Ennek ellenére a vásáron főként 10-20 ezer kilométert futott autókat láttunk. Ezek 80 százalékban Németországból érkeztek, és nagy többségük a BMW cégautói közül kerülnek ki.

Mintha új lenne

Ezt már viszik

Ezt már viszik


Persze a kedvezményes árért cserébe kompromisszumokat kell kötni, de ez csupán az extrafelszereléseket érinti. Ezeket nem lehet személyre szabni, azzal kell beérni, amilyen felszereltségű modell éppen szerepel a kínálatban. Sokat javít a helyzeten, hogy a kereskedésekben a teljes müncheni kínálat látható.

A Premium Selection modellekre 24 hónap garanciát ad a BMW, ami nemcsak itthon, hanem egész Európában érvényes. Emellett kedvezményes, általában az új autókra igényelhető finanszírozási és biztosítási megoldásokat is kínálnak.

A vásár és kiállítás vasárnapig látogatható, reggel 9 és este 8 óra között.