Conqueror, azaz Hódtó néven mutatta be a Hamann Motorsport legújabb alkotását. A járgány alapját a Range Rover Sport adja, amely épp arra született, hogy a dinamikusabb beállítottságú vevőket a brit márkákhoz csalogassa. Akinek a széria tudása nem elég, azok bízhatnak a Hamannban. Az összes motorvariánshoz kínálnak “némi” plusz teljesítményt.

Kőkemény macsó 2


Így a 2,7 V6-os dízel is 225 lóerőt produkál, mint ahogy a V8-as benzines tudása 323-ra emelkedett. Az igazán meggyőző produkciót azonban a 4,4-es V8-as kompresszoros változatától várhatjuk. A motorspecialistáknak 475 lóerőt sikerült kipréselniük a blokkból, a kiemelkedő rugalmasságot 610 newtonméteres nyomaték garantálja.

Azért, hogy mindenki tisztában legyen vele, mi is az, ami borzasztóan közeledik a tükörben, izgalmas külsőt terveztek a Range-nek. Ennek leglátványosabb részei a masszív sárvédő-szélesítések, de újak a lökhárítók is.

Aki igazán meglepő arcokat szeretne, az mindenképpen kérje a 23 colos felniket is a kocsihoz. A kamionokon és a buszokon 22,5 colosokat használnak! Aki használni is akarja autóját, az megelégedhet 20 colos kerekekkel.

Az utastérben a sportosságnak megfelelően szénszálas és alumínium díszítőelemeket vetettek be. De mutatós a műszerfal felső részének “flockolása” is, ezt versenyautókhoz találták ki, hogy nem csillanjon be az üveg napfényben.