A BMW szakemberei elkészítették a 3-as legkisebb változatát. Kis fogyasztás, olcsó mosatási költség, és még környezetkímélő is. De csak a legkisebbek ülhetnek bele.

A 3-5 év közötti gyerekeknek szánt kabrió két verzióban kapható: a vékonyabb pénztárcájú és/vagy a gyermekük fitten tartására törekvő szülők választhatják a lábbal hajtható változatot, míg az utódaiknak teljes vezetési élményt nyújtani akarók az elektromos meghajtásút vásárolhatják meg.

A mini BMW-ket acélvázra építik, a karosszéria pedig tartós műanyagból készül. A valódi gumikerekek zökkenőmentessé teszik a furikázást, hátramenetbe egy gombnyomással lehet váltani, a lassításban pedig automata motorfék segít a kicsiknek.

A kisautó végsebessége 4 km/óra, a nagyon környezetkímélő elektromotor pedig másfél óráig bírja, így akár 6 kilométeres körben keresheti a rendőrség a szülők sétakocsikázásra indult szeme fényét. Az elektromos motor töltése 15 órát vesz igénybe, míg a pedálmeghajtású változatnál két tányér finomfőzelék és egy délutáni szundi szükséges az újraindításhoz.

Az elektromos verzió nagyjából 80 ezer, a pedálos pedig 47 ezer forintnyi euróért kapható.