Tilos megállni ma reggel hattól a Március 15-e téren és a Petőfi téren, illetve ma este 8 órától 15-én éjfélig, a Művészetek Palotájához vezető utakon is. Parkolási tilalom lesz érvényben 14-én délután 6-tól a Kossuth téren körben, a teret övező utcákban, a Vértanúk terén, de a Roosvelt téri parkoló, a Batthyány örökmécsest és a rádiót övező utcákban egyaránt.

Több helyszínen várhatók felvonulások, demonstrációk, így aki teheti, inkább egyáltalán ne üljön autóba a fővárosban az elkövetkezendő napokban. A forgalom elől lezárják a Lánchidat ma este 11-től 16-án hajnali 5-ig. Ebben az időszakban a Széchenyi felső rakpart és a Roosvelt téri MTA parkolót is lezárják. 15-én a reggel 6-tól este 7-ig a Kosuth tér és a Batthyány örökmécses környékére tilos behajtani, de reggel 8 és délután 1 óra között a Múzeum körút és a rádió környékét is lezárják.

Időszakos lezárások várhatók 15-én a 10 és 15 óra között a Petőfi illetve a Március 15-e téren, de a belsőbb területek torlódásának elkerülése miatt a Blaha Lujza téren, a BAH csomópontnál, illetve a Kálvin térnél a rendőrök terelést, illetve lezárást fognak végrehajtani. Aki szeretné olvasgatni a teljes, részletes listát, itt megteheti.