Úgy tűnik, Japánban ugyanúgy szeretnek az üvegszállal játszani, mint itt Magyarországon, vagy épp Angliában. Az ügyes kezű távol-keletiek elkészítették a Pagani Zonda másolatát. Az eddig Porschék tuningolásával foglalkozó Rabbit cég Tokióban mutatta be a járgányt.

A formaelemek stimmelnek, így a csajokat meg lehet hülyíteni, de azért az élmény nem ugyanaz. A kocsi alapját ugyanis, mint ahogy a legtöbb sportkocsi másolat esetében, ezúttal is egy Toyota MR-2-es adja. Persze az is középmotoros, mint a Pagani, csak míg ott 7,3 literes V12-es dübörög, addig itt egy maximum 200 lovas négyhengeres cicereg.

Jó tanács: ha lehet, kerüljük azokat a helyzeteket, amikor a kocsinak bizonyítania kéne a tudását. Elégedjünk meg az ablakon kikönyökölve megejtett, széles vigyorral: bejött az élet!

Amúgy remek munkát végeztek a srácok, hiszen nem csupán lemásolták a formákat, de törekedtek a tökéletességre. Ennek érdekében átalakították a padlólemezt is, közel 30 centivel megnövelték a tengelytávot, hogy minél tökéletesebb legyen a hasonlóság. Plusz átalakították a tetőívet, beleértve az első oszlopokat is. Szóval itt a Zonda Gazdaságos!