Szerdán indul a buli 1

Szerdán indul a buli

Már csak néhány nap, és útrakelnek az Xtramerally-ra benevezett csapatok, köztük a vezess.hu csapata is. 4 napon keresztül kell taposni a gázpedált, de a rali mégsem a kifulladásig való vezetésről szó. Minden este lesz idő egy nagy bulit csapni, – ahová a versenyzők ismerősei is becsatlakozhatnak – valamint az ellenőrzőpontokon teljesítendő feladatok is izgalmasnak ígérkeznek.

A látszólag férfias megmérettetésre már több női csapat is jelentkezett, és még mindig várnak néhány nevezőt a szervezők. Naponta öt ellenőrző pontot kell majd megtalálni, és ott teljesíteni a kiírt feladatokat. A logikai, fizikai gyakorlatok teljesítésért pontokat osztogatnak, és ezek alapján lesz az értékelés a verseny végén, értékes nyereményekkel. Az ellenőrzőpontok közötti időt nem mérik a szervezők, a verseny nem a száguldásról szól.

Az útvonal Magyarországon kívül Szlovéniát, Szlovákiát és Horvátországot érinti, de minden éjszakát hazai terepen töltenek az indulók. Gépátvétel június 21-én reggel 9-kor lesz a Lurdy ház parkolójában, a start 13:30 körül várható.

A bulik helyszínei:

21-én az indulás napjára reggel 10.00
21-én a Békéscsabai Club Babylon
22-én a este Sopronba a Hotel Fagus elé
23-án korlátozott számban hölgyeknek még van lehetosége jelentkezni a Zalakarosi medencés partyra!!!
24-én a Tököly gyorsulási versenyen!!!