Az autó a szexepil 1

Az autó a szexepil

Állítólag a nekünk való pár megtalálásához jó alap, ha a nekünk tetsző autóban ülők között nézünk körül. Az amerikai Ford megbízásából készült felmérés szerint a nők sokkal szexibbnek találják a menő személyautóval érkezőket, mint a randira valami pickuppal becsörtetőket. Ez a megállapítás mind a nőkre, mind a férfiakra igaz. A nők 89, a férfiak 84 százaléka választolt úgy, hogy mély benyomást tesz rájuk, ha partnerük szép autóval érkezik értük a randevúra.

Jót tesz a látványos felni

A Life in Drive című kutatásban résztvevők 58 százaléka szerint kisebb-nagyobb befolyással volt a későbbi kapcsolatukra az a körülmény, milyen kocsival futottak be az első randira. A felniknek meglepően nagy szerep juthat ilyenkor az autó és a randizó megítélésében, az ütős alufelni izgalmasabb végkifejlethez vezethet. Az autóban végezhető tevékenységek közül a nők 8, a férfiak 24 százaléka jelölte meg kedvenceként a csókolózást.

Férfiak és autók: ugyanaz kell a nőknek

Az autóipar, benne a Ford kifejezetten kutatja azokat a részleteket és megoldásokat, amik egy autót vonzóvá tesznek a nők és a férfiak szemében is. A nőknél például a megbízhatóság mögött rögtön a vonzó design következik a fontossági szempontok sorában. Az autó legyen olyan, mint egy jó hapsi: nyújtson biztonságot és szépnek érezhesse magát benne/mellette a nő.