A 015-ös alvázszámú kocsinak jutott a szerep, hogy feltűnjön a mozivásznon is. Külseje fekete fényezést, míg belseje rúzs-piros kárpitozást kapott, és 19 colos, ötpropelleres Aeroblade felnik teszik még egyedibbé a 232 000 eurós (61,4 millió forintos) ártól megvásárolható sportkocsit.

A 2005 áprilisától, Londonban forgatott filmben látványos autós jelenetek láthatóak, amik minden bizonnyal jót tesznek majd az aránylag kevesek által ismert, egzotikus sportkocsi amerikai eladásainak is. Két komplett autó és egy üres karosszéria szerepel az Elemi ösztön második részében, melyek közül az utóbbit egy jelenetben le is írják nullára. Ennek ellenére mindkét, a film készítésénél jelen lévő autó visszakerült Hollandiába.

A filmben szereplő elegáns kétüléses, alumíniumból készült sportkocsi leginkább a modern repülőgépek stílusát idézik. Ez a hasonlóság az utastérben is tetten érhető, hiszen belül is feltűnnek a repülőgépekről ismert kapcsolók, illetve a légcsavar formáját idéző dizájnelemek is.

Kattintson ide a lejátszáshoz!

A gépházfedél alatt az Audi V8-as motorja lapul, amely 400 lóerős teljesítményével könnyedén mozgatja a könnyűfém karosszériát. Csúcssebessége 300 km/óra, míg a 100 km/órás sebesség eléréséig négy és fél másodpercre van szüksége.