Az augusztus 5-24-ig zajló Shell V-Power Racing Bajnokság idén még több lehetőséget kínál azoknak, akik rátermettségüket, ügyességüket akarják bizonyítani. Valószínűleg a legnagyobb érdeklődésre a Shell V-Power Racing Ügyességi Verseny számíthat, amelynek keretében egy Renault Clio versenyautóval kell teljesíteni időre egy ügyességi pályát. Az egyes fordulók nyertesei továbbjutnak a döntőbe, aminek a nyertese részt vehet a Magyar Nagydíj keretében megrendezésre kerülő Shell V-Power Racing Renault Clio Kupán. Ezt megelőzően a nyertes a Zengő Motorsport két napos versenyzőképző tréningjén készülhet fel a megmérettetésre.

A Shell V-Power Racing Bajnokság hagyományos eleme a Kerékcsere Bajnokság sem maradhat el, ahol 3 fős csapatok mérhetik össze tudásukat. Az országosan legjobb időeredményt elért csapat a Hungaroringre szóló értékes belépőket vihet haza.
Ezeken kívül az érdeklődők valamennyi helyszínen kipróbálhatnak egy Ferrari szimulátort, a Ferrari Butikban pedig különböző Ferrari tárgyakat vásárolhatnak.


A Shell V-Power Racing Bajnokság helyszínei és időpontjai
Augusztus 5 Debrecen, Debrecen Plaza
Augusztus 6. Szeged, Szeged Plaza
Augusztus 8. Siófok, Coca-Cola Beach House
Augusztus 9.-10. Szántód, Oázis Áruház
Augusztus 11. Győr, Móricz Zsigmond rakpart
Augusztus 12. Szombathely, Savaria Plaza
Augusztus 13. Pécs, Pécs Plaza
Augusztus 14. Székesfehérvár, Alba Plaza
Augusztus 15. Budapest, Westend City Center – DÖNTŐ
Augusztus 16.-17. Siófok, Coca-Cola Beach House
Augusztus 18.-19. Balatonfüred, Shell kút
Augusztus 20.-21. Keszthely, Nagystrand