Ajándék Fabia a Máltai Szeretetszolgálatnak 1

Ajándék Fabia a Máltai Szeretetszolgálatnak

2002 a tízes szám jegyében telik a Skodánál – mondta Méhn Imre Skoda márkaigazgató a 10 000-ik idén értékesített Skoda átadásán. Ez az autó Porsche Hungaria adományaként a Máltai Szeretetszolgálathoz került.

Kozma Imre atya, a Szeretetszolgálat vezetője az átadáson arról beszélt, hogy a legnagyobb forgalmú magyarországi importőr az adománnyal azok mellé áll, akik a legszegényebbek támogatásán dolgoznak. A fehér Fabia Combi átvételekor Kozma atya elmondta, hogy autóparkjuk cseréjekor azért is döntöttek a Fabia mellett, mert szolid, szerény és megbízható, így illik tevékenységükhöz.

Az ajándék autó mellett a Máltai Szeretetszolgálat hét másik kombi Fabiához is nagy kedvezménnyel jutott hozzá, amelyeket az ajándék autóval egyszerre vettek át a Máltai Szeretetszolgálat dolgozói.

2002 valóban nagyon sikeres éve a Skodának hazánkban. Az eladott darabszám alapján a hatodik helyen áll a márkák között a Skoda, piaci részesedése eléri a 7 százalékot. Április óta 300 Superb kelt el. Az áprilisi sajtóbemutatón 400 autó hangzott el idei célként. Az Octavia ferdehátú és kombiváltozata együtt 2000 darab körül jár, a szárnyaló Fabia eladások megközelítik a 8000-et.