Megnyílt az Auto World 1

Megnyílt az Auto World

Elkészült az Auto World, hazánk legnagyobb alapterületű autós áruháza. Itt mintegy 22 gumiabroncs-márka teljes kínálata megtalálható, a Barumtól a Rikenig. Az áruház információs központként működik, ahol az egyes nagy gumiabroncs márkák kínálatáról átfogó információhoz juthat az ember.

A Michelin, a Pirelli, a Bridgestone, a Continental és a GoodYear önálló helyiségben mutatja be termékeit. A szobák mindegyikét néhány az adott márkára jellemző érdekességgel dobták fel: a Michelinnél például Forma-1-es gumiabroncs, a Pirellinél Colin McRae két gumija látható tavalyi VB-futamokról.

Az áruház mellett a jövőre újabb 1000 négyzetméterrel bővülő Auto Worldben gyorsszerviz is működik. Futómű, fék és lengéscsillapító vizsgálat mellett olajcserét, kipufogógáz-mérést, valamint fényszóró-beállítást vállalnak a Budapest, IX. kerület, Soroksári út 158 alatti Auto World a Magyar Autóklub partnereként. A szakmai hátteret tehát az Autóklub biztosítja. Ezen a telepen vizsgáztató állomást is kialakít az Autóklub.

Az Auto World létrehozója az Abroncs Kereskedőház Kft. A magyar tulajdonú vállalkozás 15 000 négyzetméteres raktárbázisával évente 10 000 ügyfél nyári gumijának átteleléséhez nyújt területet. A három fővárosi üzlet mellett a cég Dunaújvárosban és Veszprémben is jelen van.