Az izom pickup – Chevy Silverado SS 1

Az izom pickup - Chevy Silverado SS

A Chevy Silverado egy strapabíró, több tengelytávval és motorvariációval kapható, igazi pickup. Mint sok más autónál, a Silverado esetében a gyártó már a hatvanas években úgy határozott, hogy készít egy sportváltozatot.

A jövőre megjelenő SS követi az izomautó-hagyományokat ápoló elődöket. Az SS erőforrása egy hatliteres V8-as motor, mely 345 lóerőt és 550 Nm-t teljesít. Ez a teljesítmény egy négysebességes automata váltón keresztül jut el mind a négy kerékhez.

A sportosságot hangsúlyozza az ültetett futómű és a 20 colos alufelniken feszülő 275/55/20-as gumi. A Silverado SS csak három színben lesz kapható. Fekete, kék és “győzelem piros” fényezéssel kerül utcára.

A kocsi természetesen 5 felnőtt számára nyújt kényelmes utazást a legfinomabb bőrrel bevont ülésekben. Az amerikai autók gazdag felszereltségének megfelelően az SS szérialistája is igen gazdag, azaz kétzónás légkondicionálót, hatlemezes CD-váltós Bose lejátszót hét hangfallal és navigációs rendszert tartalmaz. Az autó magyarországi bevezetése valószínűtlen.