Alapvetően kombiként kell helytállnia a Stilo nagy csomagtartós változatának, így csomagtere óriási, 510 literes. Az ülések előre hajtásával 1480 liternyi tér szabadul fel. Bár a Stilo Multi Wagon az ötajtós Stilóra épül, számos részletben különbözik attól. Az első ülések a donortól származnak, de a vezető és első utasa valamivel magasabban ül. Az egyedi középkonzolon nem változtattak, a Stilo Multi Wagon is high-tech megoldások zömét vonultatja fel.

Hogy méretes csomagtartót alakíthassanak ki, a 2,6 méteres tengelytávot változatlanul hagyva 4,51 méterre növelték az autó hosszát. Néhány centit magasságban is nőtt a többcélú kombi.

Módosítottak a hátsó üléssoron is, mely az ötajtóshoz hasonlóan sínen tologatható előre-hátra, és 60/40 arányban előre dönthető. A jobb első ülés támlája vízszintes helyzetbe hajtható, így különösen hosszú tárgyakat is szállíthatunk a Stilo kombiban.

A legkisebb 1,2-es és a legerősebb 2,3-as benzinmotor kivételével az összes benzin- és dízelmotor bekerül a kombiba is. Így két dízel- és két benzinmotorral választható a Stilo MW. A legkisebb benzinmotort 1,6-os 103, a nagyobbik 1,8-as 133 lóerős teljesítménnyel. Mindkét dízelmotor 1,9 literes, a gyengébb teljesítménye 80, az erősebbé 115 lóerő.

Magyarországon 2003 januárjától vásárolható meg a Stilo Multi Wagon.