Kizárólag szigorú minőségellenőrzésen átesett, megbízható eredetű autókat kínál a Wallis Autó Holding Rt. új cége, a W1 Auto. A W1 Auto autókészlete elsősorban a Wallis Autó Holdingtól származik. A Wallis Autó Holding rendelkezik a BMW, a Rover, az MG, a Land Rover, a MINI és a Saab márkák importőri jogával, valamint tulajdonosa az Est.Taxinak illetve a Sixt autókölcsönzőnek. Így a W1 Auto-nál fellelhető autók többségiben jó állapotú szolgálati autók, bemutató autók, bérautók vagy taxik. A használtautó-telepre a járművek alapos átvizsgálás után kerülhetnek csak be.

A W1 Auto ügyvezető igazgatója, Martinez Ferenc elmondta, cégük a használtautó-vásárlóknak olyan szintű garanciát és minőségi szolgáltatást kívánnak nyújtani, mintha új autót vásárolnának. Ennek érdekében a W1 Auto-nál értékesített használt autókra féléves garanciát vállalnak. A vásárlással kapcsolatos további ügyintézéseket is elvégzik, így vállalják az eredetiség vizsgálatot és a biztosítási cégükön keresztül a nagy értékű autókhoz is kedvező feltételekkel kínálnak biztosítást.

Kezdetben csak egy telephellyel rendelkezik a W1 Auto, a külső Váci úton a Citroën Wallis tőszomszédságában. A telephelyhez 120 négyzetméteres bemutatóterem, 100 autó befogadására alkalmas udvar és autó-átadó helység tartozik. A W1 Auto következő szalonját várhatóan még idén megnyitják Dél-Pesten, a Wallis Duna közelében. Jövőre további öt telephelyet kívánnak létesíteni az ország különböző pontjain.