Több mint 500 szavazat érkezetett a rally.hu felmérésére, amelyben a legnépszerűbb hazai raliversenyzőket keresték. A november 17-i díjkiosztón a szurkolók vendégül látták a versenyzőket és az MNASZ (a magyar autósport-szövetség) képviselőit. A kezdeményezés értékét növeli, hogy az első és második helyezettek díját a ralirajongók adták össze az elmúlt évhez hasonlóan.

Az A-csoportban az ötszörös bajnok ifj. Tóth Jánost és Tóth Imrét szavazták az élre a rally.hu olvasói. Második az első osztály idei újonca, a Benik – Somogyi kettős lett, harmadik Érdi Tibor és navigátora.

Az N-csoportosok között Kiss Ferenc, a Tagai testvérpár és az Asi – Koti kettős alkotja az első hármat. F2-ben a kategória bajnoki cím mellett a rally.hu szavazásán is az élen végzett Bútor Róbert és Tóth Vilmos. H-csoportban az annyira népszerű keleti gépeket hajtók lettek az elsők. A trabantos Kőváry – Pintér duót Balatonyi Árpádék követik.

A fair play díjjal kitüntetettekre a versenyzők szavaztak. Az elismerés Szentiványi Szabolcsot, Kovács Adriennt és szervizcsapatukat illeti 2001-ben a versenyzőtársak voksai alapján. A népszerű rali oldal közönsége azokat is megválasztotta, akik a legjobban hiányoztak az idei sorozatból. Sorrendben: Turi Tamás, Hideg Krisztián és zöld Ladájával a “Cigány”, azaz Varga Zoltán.