A többivel egyszerre érkezik a csúcs-Vectra
A többivel egyszerre érkezik a csúcs-Vectra

A többivel egyszerre érkezik a csúcs-Vectra

A többivel egyszerre érkezik a csúcs-Vectra

A többivel egyszerre érkezik a csúcs-Vectra
Hatfokozatú automata sebességváltó és kézzel is kapcsolható CVT váltó is rendelhető lesz az új Vectra
Nem csak az első, hanem a hátsó üléssorban utazók is kényelmesen elférnek majd a nagyobb utastérben
Fotó megosztása:
3,2 literes V6-os motor hajtja az Opel Vectra jövőre bemutatkozó változatának csúcsmodelljét, ami már a jelenlegi Opel Omegában is megtalálható. A 211 lóerős motor az Omegát jó menetteljesítményekhez segíti, a Vectrából viszont már igazi vadállatot farag. Kevesebb mint 7 másodpercig tart a 100-ra gyorsulás és a végsebesség is jóval meghaladja a 200 km/órás tempót. A gyári adatok szerint 246 km/óráig lehet hajszolni az autót.

A Ford Mondeo ST220 ellenfelének szánt sportos Vectra 17 colos könnyűfém felniken gördül, és ESP Plus névre keresztelt, új generációs menetstabilizáló program segíti a vezetőt az autó megzabolázásában. A háromküllős sportkormány, a xenon fényszóró és a csomagtérajtóra szerelt légterelő is szériában jár a sportos Vectrához.

Részben nyilvánosságra hozták az új Vectra motorpalettáját és már képeket is közöltek a Vectra C belsejéről. A legkisebb benzinmotor 1.8 literes és 125 lóerős. Ezt követi 2,2 literes 147 lóerős motor, ami a vezess.hu által már tesztelt Opel Astra Coupéba is bekerült. Dízelek közül egyelőre két motor választható, a 2,0 és a 2,2 literes. Az előbbi 100, míg az utóbbi 125 lóerős. Később a Fiattal közös fejlesztésben készülő common-rail dízelmotorok érkezése is várható, de legkorábban csak 2004-ben.

Mindegyik motorhoz rendelhető lesz CVT fokozatmentes automata váltó kézi kapcsolhatósággal, és hatfokozatú automata váltó is.