Freddy Loix és navigátora, Sven Smeets a Mitsubishitől érkezik a koreai csapathoz. A 31 éves pilóta 1993-ban indult először világbajnoki futamon, de csak később lett állandó résztvevője a VB-nek. Eddig 45 futamon állt rajthoz, a legjobb eredménye egy abszolút második hely. Legnagyobb erénye talán abban rejlik, hogy bár sosem alkotott kiemelkedőt, de a legtöbb versenyen pontot szerzett csapatának.
“Nagyon örülök, hogy csatlakozhatom ehhez fiatal és sikerre éhes csapathoz. Biztos vagyok benne, hogy a siker nincs olyan messze.”- nyilatkozta a volt Mitsubishis pilóta.

Juha Kankkunen jóval tapasztaltabb versenyzőnek számít, mint jövendőbeli csapattársa: 152 futamon indult. 23-szor szerezte meg az abszolút első helyet, és négyszer (1986, 87, 91, 93) ő volt a világbajnok. 1979-ben állt rajthoz először világbajnoki futamon, akkor egy Ford RS 200-zal ált rajthoz. Nem csak hagyományos ralifutamokon volt sikeres, hanem 1988-ban a Párizs-Dakar ralit is megnyerte. Navigátorával, Juha Repo-val már versenyeztek a Hyundainál, ebben az évben a finn futamon állt rajthoz új csapatának autójával.
“Nagy várakozással nézek a jövő elébe az új csapattal. Nagyon remélem, hogy a segítségükre lehetek.”- mondta Kankkunen.